Briose de Halloween

de luminita20_2006 in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 5716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 de grame de făină,
  • 3 linguri cacao
  • 100 de grame de nucă de cocos
  • 4 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 100 ml de ulei de floarea soarelui,
  • coaja de lamaie
  • 100 de grame de zahăr
  • 3 linguri miere
  • 50 ml de lapte

Decor:

  • pasta de zahar
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de Halloween:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat.

Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos.

Se adauga toate acestea peste albusuri se pune mierea si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune cacao.

Se toarna in formele de briose unse cu ulei, o lingura plina cu aluat alb apoi una cu cacao. Se da la cuptor 25 min.

Cand s-au racit se decoreaza cu frisca (alba si cu cacao, din care am facut niste painjeni )sau pasta de zahar si bobote de cioco.(fantome)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de Halloween" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Criss 1

01.11.2010, 05:19

Foarte haioase.

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:24

Vai ce haiosele...de le vedea al meu pici

Adinacarla 1

23.11.2010, 21:10

Am ajuns tarziu pe aici...dar sunt foarte faine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose pandispan cu nutella